Deze site is bestemd voor bezoekers van mijn praktijk, maar ook voor iedereen die meer wil weten over beugels en orthodontie.

De website biedt informatie over
orthodontie en de orthodontist. Wie u naast de orthodontist aan kunt treffen in de praktijk, vindt u onder het team.  Er is informatie te vinden over wat we aan kwaliteit doen en wat te doen bij klachten. Op deze site vindt u ook de tarieven die gehanteerd worden en is er een pagina met handige links waar meer informatie over orthodontie en beugels te vinden is.

Is er iets mis met de beugel, dan vindt u onder instructies informatie hoe te handelen. Daar zijn ook de samenvattingen van de tips en instructies, zoals wij ze meegeven na het plaatsen van de apparatuur, te vinden.

Ons adres, openingstijden en informatie over de bereikbaarheid van de praktijk vindt u onder contact. Onze praktijk is goed te bereiken met auto, fiets en openbaar vervoer. Voor de praktijk is ruime parkeergelegenheid waar u gratis kunt parkeren.
De praktijk is toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

Bij het eerste consult en bij de bespreking van het behandelplan is de aanwezigheid van een ouder/verzorger als begeleiding gewenst. Bij de reguliere controles is er geen ruimte voor een ouder/begeleider van de patiënt in de behandelruimte.

Wilt u patiënt worden bij onze praktijk? U bent van harte welkom. U kunt zich telefonisch aanmelden of via het inschrijfformulier.
Een verwijzing van de tandarts is niet nodig.


Wij spreken Nederlands|Wir reden Deutsch | We speak English | Parlons Français

kvk 52889009

 
contactcontact.html
orthodontieorthodontie.html
teamteam.html
kwaliteitkwaliteit.html
instructiesinstructies.html
tarieventarieven.html
betalingbetaling.html
klachtenklachten.html
welkom
linklink.html
inschrijvenhttps://www.formdesk.com/peerlings/inschrijven
privacy

privacy.html

praktijk voor orthodontie vlissingen

dr. r.h.j. peerlings

papegaaienburg 48       |      4386 da vlissingen        |      (0118) 466 599